Nieuwsberichten

Michaelsfeest – feest van moed

Vrijeschool Parkstad vierde vandaag het Michaelsfeest. Er waren (sportieve) teambuildingsactiviteiten georganiseerd waar je moed voor nodig hebt en je innerlijke draak wordt aangesproken.Leerlingen hielpen elkaar hierbij. Ook kwamen er drie ouderen naar onze school om in gesprek te gaan met

Lees verder ➝

Nieuwe locatie voor de smidse

Er wordt hard gewerkt aan de inrichting van de nieuwe locatie voor de smidse. Over een paar weekjes is de verbouwing van de Smidse klaar en kunnen de lessen smeden, koper slaan en periode edelsmeden daar van start gaan.

Lees verder ➝

Signatuur Onbekend

Signatuur Onbekend kwam vandaag de interactieve voorstelling ‘Brugklassurvival’ spelen voor onze zevende klassers. Zo kregen ze vijf tips om ‘drip’ te hebben in de Brugklas!

Lees verder ➝

Lessen biologie

  Heike heeft voor de lessen biologie weer varkensharten laten leveren, zodat leerlingen de vorm van het hart kunnen bekijken om hier later de functie aan te kunnen koppelen.

Lees verder ➝

Opening schooljaar 2023-2024

Vandaag was de opening van het schooljaar van Vrijeschool Parkstad. De klassen 12 t/m 8 stonden in een haag om de nieuwe leerlingen van klas 7 te verwelkomen. De leerlingen van klas 8 gaven de nieuwe leerlingen een bloem als

Lees verder ➝
Facebook